Przekąski
-
Tuńczyk odsączamy i przekładamy do miseczki, warzywa kroimy w drobną kostkę, a ser w cienkie…
Tortilla z tuńczykiem
-
Przesypujemy do miski mąkę i proszek do pieczenia. Mieszamy - i nadal mieszając powoli dolewamy…
Borek – paszteciki ze szpinakiem
-
Gotujemy jaja na twardo. Studzimy i obieramy - a następnie kroimy na pół, wzdłuż. Wyjmujemy…
Jaja faszerowane rybą wędzoną
-
Obieramy jajka ugotowane na twardo ze skorupek. Każde jajko kroimy w poprzek - i wyjmujemy…
Grzybki z jaj na sałacie
-
Myjemy pieczarki i oddzielamy kapelusze od nóżek. Kapelusze pieczarek nacieramy cytryną, aż staną się białe.…
Pieczarki faszerowane
-
Awokado rozkrajamy, pozbawiamy pestki, a miąższ wybieramy łyżką. Awokado powinno być wystarczająco miękkie, aby miąższ…
Pasta z awokado