Kokos
-
Namaczamy grzybki przez kwadrans w gorącej wodzie. Następnie dziesięć minut gotujemy. W tym czasie kroimy…
Sajgonki Azjatycki Sen
-
Kroimy mięso w cienkie paski. Mieszamy składniki na marynatę i marynujemy mięso przez pół godziny.…
Krokiety wiosenne (Sajgonki)
-
Gotujemy makaron, zgodnie z przepisem na opakowaniu. Przygotowujemy nadzienie: moczymy grzybki w ciepłej wodzie i…
Smażone sajgonki z owocami morza
-
Przygotowujemy nadzienie: mielimy mięso, mieszamy je z kapustą (lub kalarepą), dodajemy grzyby, makaron sojowy i…
Sajgonki z wieprzowiną
-
Kapustę, marchew i paprykę oczyszczamy i płuczemy. Osączamy z nadmiaru wody i kroimy w krótkie,…
Sajgonki z farszem warzywnym
-
Wszystkie składniki na nadzienie mieszamy - a następnie miksujemy blenderem. Jeśli chcemy by masa była…
Sajgonki chrupiące