Tweet
  1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Neostrawa.pl

  • Menu
    • Chleb / Pieczywo (44)
    • Ciasta i Ciastka (252)
    • Desery i Lody (125)
    • Drób (131)
    • Grzyby (32)
    • Jarskie (15)
    • Makarony (47)
    • Mięsa (196)
    • Owoce morza (90)
    • Pasty (20)
    • Pizza (4)
    • Podroby (10)
    • Przetwory (11)
    • Ryby (101)
    • Sałatki (74)
    • Sosy (151)
    • Surówki (75)
    • Tarty (6)
    • Torty (5)
    • Warzywa i Owoce (35)
    • Wegetariańskie (121)
    • Zapiekanki (83)
    • Zupy (129)
    • Blog
    • Czytelnia
    • Forum
    • Ranking
  • Zaloguj
  • Rejestracja
  • Pomoc
    • O Nas
    • Pomoc
    • Polityka Prywatności
    • Regulamin
    • Reklama
    • Kontakt

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Powód naruszenia

Anuluj

Tweet

Ogórki nadziewane twarożkiem i łososiem

Zgłoś nadużycie
Lubię Dodaj Skomentuj
  • DSC_4421

Składniki:

  • 2 ogórki
  • 100 g twarogu tłustego
  • 3 łyżki śmietany
  • 1/2 pęczka koperku
  • 1/2 pęczku bazylii
  • 100 g wędzonego łososia
  • sól morska i pieprz - do smaku
  • sok z cytryny

Pełny przepis możesz zobaczyć tutaj
  • Anuluj pisanie odpowiedzi

    Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.

Komentarze (1):

  • claudia:

    3437 dni temu

    ładnie coś takiego może wyglądać na stole

    Zgłoś nadużycie

MintandChilli

  • www.mintandchilli.pl
  • Posiada 51 przepisów
  • Zdobył 540 punktów
0 obserwujących

Zdobyte odznaki

  • Kucharz (1)
  • Kucharz (5)
  • Kucharz (10)
  • Kucharz (25)
  • Kucharz (50)
  • Inspirator (1)
  • Inspirator (5)
  • Lubiany (1)

Statystyki przepisu

Opublikowano 19 Września 2013

1 osoba lubi ten przepis, 0 osób dodało go do swojej książki kucharskiej

Udostępnij przepis

Udostępnij

Podobne przepisy

  • przepisy na łososia
  • przepisy na ogórki
  • przepisy na twarożek

+

Grupy przepisów

  • Moje przepisy
  • Ciasta
  • Zupy
  • Kurczak
  • Obiad
  • Ryby
  • Ciastka
  • Sałatki
  • Babeczki
  • Babki
  • Biszkopty
  • Deser
  • Ziemniaki
  • Moje wypieki
  • Mięso
  • Ryż
  • Grzyby
  • Krewetki
  • Kalmary
  • Warzywa
  • Makaron
  • Łosoś
  • Śniadanie
  • Kanapki
  • Sos
  • Wieprzowina
  • Lekkie sałatki
  • Banany
  • Czekolada
  • Bezy
  • Śledzie
  • Kluski
  • Placki
  • Jajka
  • Dania główne
  • Przekąski
  • Indyk
  • Sajgonki
  • Owoce
  • Szybkie przekąski
  • Szynka
  • Pieczywo
  • Omlety
  • Napoje
  • Wołowina
  • Grill
  • Pieczeń
  • Bułki
  • Kotlety
  • Na mniejszy apetyt
  • Sery
  • Pasztety
  • Szparagi
  • Cielęcina
  • Fast food
  • Zapiekanki
  • Pudding
  • Racuchy
  • Kraby
  • Kebab
  • Torty
  • Budyń
  • Tarty
  • Pierogi
  • Sernik
  • Szaszłyki
  • Karkówka
  • Wątróbka
  • Kaszanka
  • Gołąbki
  • Soczewica
  • Naleśniki
  • Bakłażan
  • Jagnięcina
  • Lody
  • Pierniki
  • Szybkie dania
  • Galaretka
  • Drób
  • Kaczka
  • Schab
  • Fasola
  • Szpinak
  • Ciasto
  • Owoce morza
  • Przetwory
  • Cynaderki
  • Muffiny
  • Podwieczorek
  • Ananas
  • Moje przetwory
  • Kukurydza
  • Bekon
  • Groszek
  • Gulasz
  • Kiełbasa
  • Desery owocowe
  • Tiramisu
  • Przystawki
  • Karp
  • Koktajl
  • Cukierki
  • Pomidory
  • Ogórki
  • Dżemy
  • Sorbety
  • Słodycze
  • Chilli
  • Tuńczyk
  • Kasza
  • Mozzarella
  • Sałataki
  • Pasty
  • Sushi
  • Kalafior
  • Kabaczek
  • Bigos
  • Ostrygi
  • Sorbet
  • Wino
  • Migdały
  • Baranina
  • Rosół
  • Kokos
  • Dziczyzna
  • Łazanki
  • Królik
  • Desery
  • Polędwica
  • Niskokaloryczne
  • Tosty
  • Ser
  • Miód
  • Kremy
  • Zrazy
  • Cukinia
  • Jabłka
  • Brokuły
  • Flaki
  • Kawa
  • Bez glutaminianu sodu
  • Zakwas
  • tarta
  • Dla Dzieci

Ranking użytkowników

  • 1

    Smaczne Przepisy

    14488 punktów

  • 2

    Przepisiak

    1298 punktów

  • 3

    MintandChilli

    540 punktów

  • 4

    Antolka

    410 punktów

zobacz pełny ranking

Statystyki: 1757 przepisów | 101 użytkowników

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Flickr
Ta strona używa cookies. Jeżeli będziesz przeglądać nadal stronę, że wyrażasz na to zgodę.OkWięcej informacji